achtergrond-zwart
Werk30210RGBwit

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van complexe veranderingstrajecten weten wij precies wat organisaties nodig hebben bij het doorvoeren van Het Nieuwe Werken.

Werk3.0 heeft zelf bij eerdere implementaties van Het Nieuwe Werken in ggz-organisaties ondersteunende producten ontwikkeld. Deze producten bieden wij aan, ook los van implementatietrajecten. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten, neemt u dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

 

• E-learning module Het Nieuwe Werken biedt medewerkers meer zelfregulering

In oktober 2013 heeft Werk3.0 een kennisevent georganiseerd. Tijdens dit event spraken de partners van Werk3.0 over hun specifieke Het Nieuwe Werken-expertise. Bekijk de filmimpressie van het event.

 

 

• Trainingen

Werk3.0 heeft diverse trainingen in het productaanbod, zowel voor medewerkers als management. Deze trainingen zijn vooral gericht op het bewustworden van de mogelijkheden van een andere werkwijze, het veranderen van gedrag en het sturen op resultaten.

 

• Events / Masterclass

Werk 3.0 organiseert met regelmaat events rondom Het Nieuw Werken in de GGZ. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de masterclass te volgen.Klik op de link rechtsboven in deze pagina om het pdf bestand te downloaden.

 

• e-Learning modules

Bij Het Nieuwe Werken hoort plaats- en tijdonafhankelijk leren.
e-learning modules zijn bedoeld voor zowel medewerkers als management en kunnen op elk gewenst tijdstip en vanaf elke gewenste plek online worden doorgenomen.

 

• Ruimte-inventarisatie

“Ik had geen idee dat ik nog zoveel kon besparen op vierkante meters!” Onze tool inventariseert met hoeveel ruimte u toekunt. Komt u er met deze tool zelf toch niet helemaal uit, dan kan Werk3.0 u hierbij ondersteuning bieden.

 

• Huisvesting

Werk3.0 heeft veel ervaring met het maken van een plan van eisen en de vertaalslag naar huisvesting. Ons team ondersteunt u graag hierbij.

 

• Film

Tegen veranderingen ontstaat in eerste instantie weerstand. Een heldere visie en goed geformuleerde boodschappen zijn dan nodig om de organisatie te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Een visiefilm waarin uw organisatie zelf de hoofdrol speelt, kan daarbij helpen.

buttonhandout1
Parnassia Groep - Specialist in geestelijke gezondheid.
intronieuw
Cultuur-nieuw
ict-nieuw
huisvesting-nieuw
communicatie-nieuw
producten-nieuw4
team-nieuw5
nieuws-nieuw6
gallerij-nieuw7
contact-nieuw8
 intro intronieuw  cultuurveranderingen Cultuur-nieuw  ict ict-nieuw  huisvesting huisvesting-nieuw  communicatie communicatie-nieuw  producten  team team-nieuw5  gallerij GGZ “Oud & gallerij-nieuw7  contact contact-nieuw8