achtergrond-zwart
Werk30210RGBwit

Masterclass Het Nieuwe Werken in de Geestelijke Gezondheidszorg

Een geheel nieuwe manier van werken die past bij een dynamische organisatie waar de medewerker en patient centraal staan.

 

Inmiddels heeft HNW ook zijn intrede gedaan in de psychiatrie. Organisaties worden zich bewust van het feit dat onze moderne samenleving vraagt om een flexibele organisatievorm waarbij de faciliteiten worden geboden zodat medewerkers door hun leidinggevenden goed hun werkzaamheden kunnen doen. Dit is de kern van HNW. Door het bieden van de juiste randvoorwaarden neemt de kwaliteit van de patientenzorg toe.

 

Werk3.0 Masterclass heeft een programma gemaakt specifiek voor de GGZ waarin inhoudelijk op de aspecten van de bricks, bytes en behaviour wordt ingegaan. Aan het eind van deze masterclass heeft u en uw organisatie "de tools" in handen om een start te maken met de implementatie van HNW.

Download de handout “Wat is
buttonhandout1
Parnassia Groep - Specialist in geestelijke gezondheid.
intronieuw
Cultuur-nieuw
ict-nieuw
huisvesting-nieuw
communicatie-nieuw
producten-nieuw4
team-nieuw5
nieuws-nieuw6
gallerij-nieuw7
contact-nieuw8
 intro intronieuw  cultuurveranderingen Cultuur-nieuw  ict ict-nieuw  huisvesting huisvesting-nieuw  communicatie communicatie-nieuw  producten  team team-nieuw5  gallerij GGZ “Oud & gallerij-nieuw7  contact contact-nieuw8