achtergrond-zwart
Werk30210RGBwit

Met een efficiënt huisvestingsplan dat past bij Het Nieuwe Werken kunnen de meeste organisaties nog veel besparen op vierkante meters. Door de ruimte in te delen met activiteitgerelateerde werkplekken (bijvoorbeeld concentreren, overleggen, ontmoeten of samenwerken) ontstaat er een inspirerende werkomgeving.

Werk3.0 gaat in gesprek met uw werknemers. Daardoor zijn wij in staat een goede vertaalslag te maken naar de benodigdheden op het gebied van huisvesting en inrichting.

 

Onze partner Vastgoed van de Parnassia Groep heeft de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan om afdelingen in de psychiatrie hierin te ondersteunen. Deze kennis en expertise stellen wij graag aan u beschikbaar. Partnerbedrijf FACD heeft alles in huis om de geïnventariseerde wensen te vertalen naar een huisvestingsplan.

buttonhandout1
Parnassia Groep - Specialist in geestelijke gezondheid.
intronieuw
Cultuur-nieuw
ict-nieuw
huisvesting-nieuw
communicatie-nieuw
producten-nieuw4
team-nieuw5
nieuws-nieuw6
gallerij-nieuw7
contact-nieuw8
 intro intronieuw  cultuurveranderingen Cultuur-nieuw  ict ict-nieuw  huisvesting huisvesting-nieuw  communicatie communicatie-nieuw  producten  team team-nieuw5  gallerij GGZ “Oud & gallerij-nieuw7  contact contact-nieuw8