achtergrond-zwart
Werk30210RGBwit

Een complexe verandering vraagt om een verandering van gedrag van medewerkers. Zowel van leidinggevenden als van de medewerkers op de werkvloer. De Parnassia Academie heeft in samenwerking met Qidos producten ontwikkeld die helpen om de cultuurverandering tot een succes te maken.

Organisaties kunnen wij direct ondersteunen met gedegen project- en programmamanagement. We maken hierbij gebruik van projectleiders die de wereld van de geestelijke gezondheidszorg kennen. Zo hebben de partnerbedrijven Zinpact, Work and Grow en Qidos al veel verandertrajecten begeleid.

 

Communicatie is essentieel. Medewerkers enthousiasmeren wij door op een originele manier de boodschap over te brengen en zo te zorgen voor kennis van zaken, bewustwording over wat het voor hen concreet betekent, met uiteindelijk voldoende draagvlak om de verandering tot een succes te brengen. Daar gaat het om. Immers, je doet het met elkaar!

buttonhandout1
Parnassia Groep - Specialist in geestelijke gezondheid.
intronieuw
Cultuur-nieuw
ict-nieuw
huisvesting-nieuw
communicatie-nieuw
producten-nieuw4
team-nieuw5
nieuws-nieuw6
gallerij-nieuw7
contact-nieuw8
 intro intronieuw  cultuurveranderingen Cultuur-nieuw  ict ict-nieuw  huisvesting huisvesting-nieuw  communicatie communicatie-nieuw  producten  team team-nieuw5  gallerij GGZ “Oud & gallerij-nieuw7  contact contact-nieuw8